RABABOX 2021

Bestel hier jouw RABABOX: https://forms.gle/1zNMjw15HkjMuKn46

Sinds 2019 organiseert Herne Rabarber’t haar RABABOX-project in het kader van Week van de Korte Keten. Een initiatief gesteund door de Provinciale Landbouwkamer Vlaams-Brabant.

Het doel achter de RABABOX is om inwoners uit groot Herne, Bever, Galmaarden, Pepingen en Gooik kennis te laten maken met producten uit de streek en het verhaal van producenten en handelaars in de kijker te zetten. Op deze manier wil Herne Rabarber’t de lokale economie en de korte keten een duwtje in de rug geven.

De RABABOX bestaat uit een Korte Keten-menu met lokale producten en bevat een koud hoofdgerecht inclusief drank en dessert.

Je kunt kiezen uit twee menuopties:

  • Pajots boerenplankje: variatie aan charcutrie, groenten, aardappelsalade, mosterd, kaas, fris slaatje en sneedjes ambachtelijk brood.
  • Veggie plankje: verschillende kazen, groenten, aardappelsalade, vinaigrette, fris slaatje en sneedjes ambachtelijk brood.

Wanneer je bij Herne Rabarber’t een bestelling plaatst via het online bestelformulier of telefonisch, kan je ervoor kiezen om jouw bestelling thuis te laten leveren door één van onze vrijwilligers of je kan zelf jouw bestelling komen afhalen aan ons afhaalpunt in het Dominicanessenklooster te Herne.

Alle maaltijden worden verpakt in milieuvriendelijke verpakking en gepresenteerd in een herbruikbare totebag of koelzak.

De vrijwilligers van Herne Rabarber’t staan tijdens het RABABOX-project in voor o.a. het bestellen van alle producten bij de lokale producenten en handelaars, voor alle communicatie en het ontwerp van het marketingmateriaal, voor het maken van de RABABOX-maaltijdboxen en voor het leveren van alle bestellingen bij de klanten thuis. Daarnaast zijn zij ook verantwoordelijk voor het ontvangst van de klanten aan het afhaalpunt.

Alles wordt met veel enthousiasme, liefde en zorg klaargemaakt om klanten een unieke korte keten-ervaring te geven.

Dit jaar worden we bijgestaan door groentechef Daniel Dumortier van Groesting.

%d bloggers liken dit: