Zomer van de Korte keten 2020 – RABABOX 2020

Tijdens Zomer van de Korte Keten 2020 wil Herne Rabarber’t korte keten dichter bij de mensen brengen. Via de RABABOX wil Herne Rabarber’t de inwoners uit Herne en deelgemeenten laten kennis maken met lokale producten en lokale producenten uit de streek.

De afkorting ‘RABA’ staat voor Rechtvaardige prijs voor producenten en handelaars, Authentieke en lokale producten, Beleving en Aan huis geleverd of afhalen. De RABABOX is een maaltijdbox bestaand uit een tweedgangenmenu met alleen lokale producten, die eenmalig in het kader van de Zomer van de Korte Keten bij Herne Rabarber’t te bestellen zal zijn.

Bij de RABABOX is er een keuze uit twee menu’s. Ofwel kan je kiezen voor een ‘Pajots boerenplankje’, waarbij je een ruim assortiment aan lokale charcuterie krijgt, geaccompagneerd met verse groenten en brood. Ofwel is er de keuze voor fris, vegetarische zomerslaatje waarbij je een ruim assortiment aan verse kazen en groenten krijgt; geaccompagneerd met brood.

Bij elk menu heb je de keuze uit een alcoholisch en niet-alcoholisch drankje en als dessert heb je de keuze uit een aardbei-rabarbertaart of een chocolademousse.

Op deze pagina vind je een overzicht van alle deelnemende handelaars en producten.

%d bloggers liken dit: