Nieuws

4/06/2019 – Onze nieuwe mascotte is er!

Vanaf vandaag heeft Herne Rabarber’t een nieuw lid, namelijk onze eigen mascotte! In de toekomst zal je deze nog regelmatig zien opduiken bij verschillende projecten en op evenementen.

25/05/2019: Groepsaankoop herbruikbare bekers

Vanaf 1/1/2020 mag er geen wegwerpplastic meer gebruikt worden op evenementen. Daarom organiseert Herne Rabarber’t een groepsaankoop herbruikbare bekers. Concreet stellen we de aanschaf voor van een herbruikbare beker voor divers gebruik voor met een tapinhoud van 25 cl. Deze bekers kunnen bedrukt worden met een logo. Hierbij dient opgemerkt te worden dat leveranciers een minimum afname kunnen vragen voor de bedrukking met een logo. Bij Festicup is dit bijvoorbeeld 100. Geïnteresseerde verenigingen / gemeenten / provincie / bedrijven kunnen hun aantal gewenste bekers aanvragen via rabarberherne@gmail.com Indien zij een ander type herbruikbare beker wensen te bestellen kan dit ook via hetzelfde mailadres.

Inschrijven kan tot en met 30 juni 2019. Daarna wordt de definitieve offertes aangevraagd. Herne Rabarber’t VZW zal instaan voor de plaatsing van het order.

Contact:
mail: rabarberherne@gmail.com
Brent Roobaert: 0472 24 61 78

25/5/2019: Vernieuwd bestuur bij Herne Rabarber’t VZW

Kurt Marcelis heeft besloten om zich terug te trekken als voorzitter van Herne Rabarber’t VZW. Hij zal wel nog het rabarberbier, -gin en -likeur maken . De reden hiervoor zijn de goedlopende professionele activiteiten van Kurt. Hij wordt opgevolgd door Dieter Bellemans, tot op heden penningmeester. De vrijgekomen post van penningmeester wordt ingevuld door Ingrid De Vogelaere. Brent Roobaert blijft op post als secretaris. Jolien Schoonooghe zal het team creatief versterken. Het nieuwe bestuur van Herne Rabarber’t wenst Kurt te bedanken voor zijn inzet voor de VZW en wenst hem ook succes met zijn verdere activiteiten.

%d bloggers liken dit: