Ingrediënten: voor 4 personen
- 2 vellen bladerdeeg
- 450g aardbei-rabarberconfituur
- 1 ei
- 50g suiker
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Rol één vel bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
- Bedek met confituur tot ongeveer de breedte van een vinger verwijderd van de boord.
- Snijd het tweede vel bladerdeeg in reepjes en leg het gekruist op de confituur.
- Bestrijk het deeg met een geklopt ei.
- Bestrooi met suiker.
- Bak de taart 35 tot 40 minuten op 200 °C.
- Eens afgekoeld is ze klaar om te serveren.
Bron: Lidl. (z.d.). Confituurtaart van nieuwe oogst. Geraadpleegd op 30 maart 2020, van https://www.dekeukenvanlidl.be/Recepten/Confituurtaart-van-nieuwe-oogst
Foto: Photo by Dilyara Garifullina on Unsplash
Ziet er heerlijk uit.Graag nog eens het receptje van aardbeirabarberconfituur…? Met veel dank!
LikeLike
Hallo Knoops, het recept voor aardbei-rabarberconfituur komt er weldra op!
LikeLike