Confituurtaart met rabarber

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 2 vellen bladerdeeg
  • 450g aardbei-rabarberconfituur
  • 1 ei
  • 50g suiker

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Rol één vel bladerdeeg met bakpapier uit op de bakplaat.
  3. Bedek met confituur tot ongeveer de breedte van een vinger verwijderd van de boord.
  4. Snijd het tweede vel bladerdeeg in reepjes en leg het gekruist op de confituur.
  5. Bestrijk het deeg met een geklopt ei.
  6. Bestrooi met suiker.
  7. Bak de taart 35 tot 40 minuten op 200 °C.
  8. Eens afgekoeld is ze klaar om te serveren.

Bron: Lidl. (z.d.). Confituurtaart van nieuwe oogst. Geraadpleegd op 30 maart 2020, van https://www.dekeukenvanlidl.be/Recepten/Confituurtaart-van-nieuwe-oogst

Foto: Photo by Dilyara Garifullina on Unsplash

2 Comments on “Confituurtaart met rabarber

    • Hallo Knoops, het recept voor aardbei-rabarberconfituur komt er weldra op!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: