Kurt Marcelis heeft besloten om zich terug te trekken als voorzitter van Herne Rabarber’t VZW. Hij zal wel nog het rabarberbier, -gin en -likeur maken . De reden hiervoor zijn de goedlopende professionele activiteiten van Kurt. Hij wordt opgevolgd door Dieter Bellemans, tot op heden penningmeester. De vrijgekomen post van penningmeester wordt ingevuld door Ingrid De Vogelaere. Brent Roobaert blijft op post als secretaris. Jolien Schoonooghe zal het team creatief versterken. Het nieuwe bestuur van Herne Rabarber’t wenst Kurt te bedanken voor zijn inzet voor de VZW en wenst hem ook succes met zijn verdere activiteiten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s